Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of different way of milking on the surface temperature of sheep udder

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001036" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001036 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of different way of milking on the surface temperature of sheep udder

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to determine the effect of different way of milking on the teat traumatisation structure in dairy sheep. Surface temperature of the udder before milking was significantly higher than after milking. The higher surface temperatureof left teat of the udder was significant before milking compared with the temperature state after machine milking. According the obtained data there were not proved the degree of udder traumatisation during the various way of milk obtaining. The certainlevel of teat traumatisation (right teats) occurred during the hand milking.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of different way of milking on the surface temperature of sheep udder

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to determine the effect of different way of milking on the teat traumatisation structure in dairy sheep. Surface temperature of the udder before milking was significantly higher than after milking. The higher surface temperatureof left teat of the udder was significant before milking compared with the temperature state after machine milking. According the obtained data there were not proved the degree of udder traumatisation during the various way of milk obtaining. The certainlevel of teat traumatisation (right teats) occurred during the hand milking.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH72286" target="_blank" >QH72286: Vliv chovného prostředí a způsobu dojení na welfare, užitkovost a kvalitativní vlastnosti mléka dojných ovcí</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sustainable Animal Husbandry: Prevention is Better than Cure

  • ISBN

    978-80-7399-800-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    University of Veterinary Medicine

  • Místo vydání

    Hannover

  • Místo konání akce

    Vechta, Germany

  • Datum konání akce

    19. 7. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku