Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001101" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001101 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou popsány konkrétní možnosti modifikace složení mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy vykrmovaného skotu, např. použitím lněného semene, slunečnice, řepky nebo pastevního porostu v krmné dávce.
Název v anglickém jazyce
Nutritional methods influencing the profile of beef fatty acids
Popis výsledku anglicky
Different methods are described how to modify the beef fatty acid profile by means of changes in nutrition, e.g. inclusion of linseed, sunflower, rape seed and grass in the diet.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
978-80-7403-035-2
Číslo předpisu
—
Technické parametry
17210/2009-15
Ekonomické parametry
Zvýšení kvality produktu z hlediska zdraví spotřebitele, zvýšení hodnoty a ceny výrobku.
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo zemědělství ČR
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
—