Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001101" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001101 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Způsoby ovlivnění profilu mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jsou popsány konkrétní možnosti modifikace složení mastných kyselin v hovězím mase prostřednictvím výživy vykrmovaného skotu, např. použitím lněného semene, slunečnice, řepky nebo pastevního porostu v krmné dávce.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional methods influencing the profile of beef fatty acids

  • Popis výsledku anglicky

    Different methods are described how to modify the beef fatty acid profile by means of changes in nutrition, e.g. inclusion of linseed, sunflower, rape seed and grass in the diet.

Klasifikace

  • Druh

    N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    978-80-7403-035-2

  • Číslo předpisu

  • Technické parametry

    17210/2009-15

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení kvality produktu z hlediska zdraví spotřebitele, zvýšení hodnoty a ceny výrobku.

  • Označení certifikačního orgánu

    Ministerstvo zemědělství ČR

  • Datum certifikace

  • Způsoby využití výsledku