Inhibitory effect of organic acids on arcobacters in culture and their use for control of Arcobacter butzleri on chicken skin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001390" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001390 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11025" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11025</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2010.10.021" target="_blank" >10.1016/j.ijfoodmicro.2010.10.021</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Inhibitory effect of organic acids on arcobacters in culture and their use for control of Arcobacter butzleri on chicken skin
Popis výsledku v původním jazyce
The important of part of pig breeding is rearing of young boars and production of breeding boars of high quality. Boar is not only carrier of genetic improvement but also one of the most important factor affecting reproductive efficiency of pig herds. Basic part of boar management is nutrition which can influence libido sexualis, health status, condition, length of productive life and production of semen.
Název v anglickém jazyce
Inhibitory effect of organic acids on arcobacters in culture and their use for control of Arcobacter butzleri on chicken skin
Popis výsledku anglicky
The important of part of pig breeding is rearing of young boars and production of breeding boars of high quality. Boar is not only carrier of genetic improvement but also one of the most important factor affecting reproductive efficiency of pig herds. Basic part of boar management is nutrition which can influence libido sexualis, health status, condition, length of productive life and production of semen.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
International Journal of Food Microbiology
ISSN
0168-1605
e-ISSN
—
Svazek periodika
144
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
367-371
Kód UT WoS článku
000287227000006
EID výsledku v databázi Scopus
—