Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Use of Infrared Thermography in Livestock Production and Veterinary Field

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F12%3A%230001677" target="_blank" >RIV/00027014:_____/12:#0001677 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/12118.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/12118.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2174/97816080514341120101" target="_blank" >10.2174/97816080514341120101</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Use of Infrared Thermography in Livestock Production and Veterinary Field

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Infrared thermography (IRT) is a non-contact, non-invasive methodology which allows for detection of thermal energy that is radiated from objects in the infrared band of the electromagnetic spectrum, for conversion of such energy into a visible image (such as a surface temperature map). This feature represents a great potential to be exploited in a vast variety of fields from aerospace to civil engineering, to medicine, to agriculture, etc. However, IRT is still not adequately enclosed in industrial instrumentation and there are still potential users who might benefit from the use of such a technique and who are not aware of their existence. This e-book conveys information about basic IRT theory, infrared detectors, signal digitalization and applications of infrared thermography in many fields such as medicine, foodstuff conservation, fluid-dynamics, architecture, anthropology, condition monitoring, non destructive testing and evaluation of materials and structures. The volume promotes

  • Název v anglickém jazyce

    The Use of Infrared Thermography in Livestock Production and Veterinary Field

  • Popis výsledku anglicky

    Infrared thermography (IRT) is a non-contact, non-invasive methodology which allows for detection of thermal energy that is radiated from objects in the infrared band of the electromagnetic spectrum, for conversion of such energy into a visible image (such as a surface temperature map). This feature represents a great potential to be exploited in a vast variety of fields from aerospace to civil engineering, to medicine, to agriculture, etc. However, IRT is still not adequately enclosed in industrial instrumentation and there are still potential users who might benefit from the use of such a technique and who are not aware of their existence. This e-book conveys information about basic IRT theory, infrared detectors, signal digitalization and applications of infrared thermography in many fields such as medicine, foodstuff conservation, fluid-dynamics, architecture, anthropology, condition monitoring, non destructive testing and evaluation of materials and structures. The volume promotes

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Infrared Thermography Recent Advances and Future Trends

  • ISBN

    9781608051434

  • Počet stran výsledku

    17

  • Strana od-do

    85-101

  • Počet stran knihy

    200

  • Název nakladatele

    Bentham eBooks

  • Místo vydání

    University of Naples Federico II,

  • Kód UT WoS kapitoly