Vliv restrikce krmiva na kvalitu masa brojlerových králíků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F15%3A%230002396" target="_blank" >RIV/00027014:_____/15:#0002396 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/15207.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/15207.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv restrikce krmiva na kvalitu masa brojlerových králíků
Popis výsledku v původním jazyce
Týdenní restrikce aplikovaná od 42. do 49 dne věku neovlivnila žádný z fyzikálních parametrů kvality masa brojlerových králíků. Naopak, ovlivnila charakteristiku svalových vláken.
Název v anglickém jazyce
The efect of feed restriction on rabbit meat quality
Popis výsledku anglicky
The aim this study was to evaluate the effect of a limited feed intake on rabbit meat quality. It can be concluded that feed restriction (from d 42 to d 49) did not affect the physical parameters of rabbit meat. On the contrary, the limited feed intake affected muscle fibre properties.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510192" target="_blank" >QJ1510192: Řešení problematiky vybraných faktorů růstu ve vztahu ke kvalitě masa kuřat, krůt, králíků a nutrií</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů