Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000030" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/18030.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18030.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.03.013" target="_blank" >10.1016/j.meatsci.2018.03.013</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits
Popis výsledku v původním jazyce
This work aimed to extend our current knowledge by obtaining novel information regarding the effect of the dietary inclusion of dehulled white lupine seeds (DWL) on the physical characteristics and sensory qualities of rabbit meat, as well as growth and carcass traits.
Název v anglickém jazyce
Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits
Popis výsledku anglicky
This work aimed to extend our current knowledge by obtaining novel information regarding the effect of the dietary inclusion of dehulled white lupine seeds (DWL) on the physical characteristics and sensory qualities of rabbit meat, as well as growth and carcass traits.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510136" target="_blank" >QJ1510136: Optimalizace proteinové výživy monogastrických zvířat na bázi odrůd semen lupiny bílé (Lupinus albus)</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Meat Science
ISSN
0309-1740
e-ISSN
—
Svazek periodika
141
Číslo periodika v rámci svazku
July
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
50-56
Kód UT WoS článku
000431163700006
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85044569639