Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000030" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000030 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/18030.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18030.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.03.013" target="_blank" >10.1016/j.meatsci.2018.03.013</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This work aimed to extend our current knowledge by obtaining novel information regarding the effect of the dietary inclusion of dehulled white lupine seeds (DWL) on the physical characteristics and sensory qualities of rabbit meat, as well as growth and carcass traits.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of dietary dehulled white lupine seed supplementation on the growth, carcass traits and chemical, physical and sensory meat quality parameters of growing-fattening rabbits

  • Popis výsledku anglicky

    This work aimed to extend our current knowledge by obtaining novel information regarding the effect of the dietary inclusion of dehulled white lupine seeds (DWL) on the physical characteristics and sensory qualities of rabbit meat, as well as growth and carcass traits.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510136" target="_blank" >QJ1510136: Optimalizace proteinové výživy monogastrických zvířat na bázi odrůd semen lupiny bílé (Lupinus albus)</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Meat Science

  • ISSN

    0309-1740

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    141

  • Číslo periodika v rámci svazku

    July

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    50-56

  • Kód UT WoS článku

    000431163700006

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85044569639