ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000231" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000231 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi
Popis výsledku v původním jazyce
Ve dnech 4. - 9. 8. 2019 se v německé Postupimi v Braniborsku uskutečnil 65. ročník konference pořádaný Americkou asociací pro výzkum masa (American Meat Science Association, AMSA) s ústředním motem „Meat for Diversifying Markets“, což lze přeložit jako Maso pro diversifikované trhy. Konference byla zaměřena na výzvy související s budoucím vývojem produkce masa a masných výrobků v současném stále více globalizovaném světě. Lze říci, že tato akce představuje každoročně nejrozsáhlejší vědeckou událost související s výzkumem zaměřeným na problematiku produkce, zpracování masa či jeho významu v lidské výživě. Konference byla rozčleněna na celkem 13 tematických sekcí zaměřených na konzumentské chování a etiku, kvalitu a bezpečnost, zpracování masa a využití masových náhražek, živočišnou produkci, nově vznikající technologie, svalovou biologii a metabolismus, lidskou výživu a udržitelnost.
Název v anglickém jazyce
ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology in Potsdam
Popis výsledku anglicky
On August 4-9, 2019, the 65th annual conference of the American Meat Science Association (AMSA) was held in Potsdam, Brandenburg, Germany, with the central motto "Meat for Diversifying Markets", which can be translated as Meat. for diversified markets. The conference focused on the challenges related to the future development of meat and meat production in today's increasingly globalized world. It can be said that this event represents the largest scientific event related to research on meat production, meat processing or its importance in human nutrition every year. The conference was divided into 13 thematic sections focusing on consumer behavior and ethics, quality and safety, meat processing and use of meat substitutes, animal production, emerging technologies, muscle biology and metabolism, human nutrition and sustainability.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů