Fermentace a aerobní stabilita kukuřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F21%3AN0000084" target="_blank" >RIV/00027014:_____/21:N0000084 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/21080.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/21080.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fermentace a aerobní stabilita kukuřice
Popis výsledku v původním jazyce
Kukuřičná siláž je neodmyslitelnou součástí krmných dávek především pro skot. V článku jsou popsány pochody, které probíhají v průběhu fermentace a možnosti zlepšení aerobní stability siláže.
Název v anglickém jazyce
Fermentation and maize aerobic stability
Popis výsledku anglicky
Maize silage has become the major forage component in the ration of cattle. The article describes the processes that take place during fermentation and the possibilities of improving the aerobic stability of maize silage.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů