Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fermentace a aerobní stabilita kukuřice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F21%3AN0000084" target="_blank" >RIV/00027014:_____/21:N0000084 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/21080.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/21080.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fermentace a aerobní stabilita kukuřice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kukuřičná siláž je neodmyslitelnou součástí krmných dávek především pro skot. V článku jsou popsány pochody, které probíhají v průběhu fermentace a možnosti zlepšení aerobní stability siláže.

  • Název v anglickém jazyce

    Fermentation and maize aerobic stability

  • Popis výsledku anglicky

    Maize silage has become the major forage component in the ration of cattle. The article describes the processes that take place during fermentation and the possibilities of improving the aerobic stability of maize silage.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů