Kanibalismus u prasat: Prevence okusování ocásků a možná řešení II.díl
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F23%3A10005933" target="_blank" >RIV/00027014:_____/23:10005933 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/23245.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/23245.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kanibalismus u prasat: Prevence okusování ocásků a možná řešení II.díl
Popis výsledku v původním jazyce
Seznámení čtenáře s možnostmi enrichmentu, které lze uplatnit v chovech výkrmových prasat v rámci prevence okusu ocásků a dalších nepříznivých projevů chování.
Název v anglickém jazyce
Cannibalism in pigs : Prevention of tail biting and possible solutions Part II
Popis výsledku anglicky
Introducing the reader to enrichment options that can be used in fattening pig farms to prevent tail biting and other adverse behavior.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů