The optimum length of roaster cock fattening
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008396" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008396 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The optimum length of roaster cock fattening
Popis výsledku v původním jazyce
The performance of cocks (half-breed meat type ROSS 208) was investigated in fattening station into 6, 8, 10 and 12 weeks age by different level sustenance. The addition of wheat grain to feeding mixture resulted in lower live weight of cocks about 0.9 as
Název v anglickém jazyce
The optimum length of roaster cock fattening
Popis výsledku anglicky
The performance of cocks (half-breed meat type ROSS 208) was investigated in fattening station into 6, 8, 10 and 12 weeks age by different level sustenance. The addition of wheat grain to feeding mixture resulted in lower live weight of cocks about 0.9 as
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006313" target="_blank" >EP0960006313: Zkvalitnění a optimalizace chovného a produkčního prostředí pro hospodářská zvířata</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science - Živočišná výroba
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
44
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
229-232
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—