Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008723" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008723 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pro sklizeň celých rostlin kukuřice je doporučován obsah sušiny 22 - 32 %. Při sušině 24 - 28 % je dobré použít aditivum, které obsahuje bakterie rodu Lactobacillus, Pediococcus a Streptococcus. Při obsahu sušiny nižším než 24 % je nutné biologická aditiv

  • Název v anglickém jazyce

    Results of fermentation process in the time of silage making of maize

  • Popis výsledku anglicky

    Recommendable content of dry matter of whole maize plants is 28 - 32 %. The additive with bacterium Lactobacillus, Pediococcus and Steptococcus is very good to use for dry matter 24 - 28 %. It will be necessary probiotic additive to desplace by chemicalRecommendable content of dry matter of whole maize plants is 28 - 32 %. The additive with bacterium Lactobacillus, Pediococcus and Steptococcus is very good to use for dry matter 24 - 28 %. It will be necessary probiotic additive to desplace by chemicala

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Optimalizace dopravy a skladování v zemědělském podniku</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Pěstování kukuřice a výroba kukuřičné siláže

  • ISBN

    80-7157-411-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    46-47

  • Název nakladatele

    MZLU

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku