Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008723" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008723 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice
Popis výsledku v původním jazyce
Pro sklizeň celých rostlin kukuřice je doporučován obsah sušiny 22 - 32 %. Při sušině 24 - 28 % je dobré použít aditivum, které obsahuje bakterie rodu Lactobacillus, Pediococcus a Streptococcus. Při obsahu sušiny nižším než 24 % je nutné biologická aditiv
Název v anglickém jazyce
Results of fermentation process in the time of silage making of maize
Popis výsledku anglicky
Recommendable content of dry matter of whole maize plants is 28 - 32 %. The additive with bacterium Lactobacillus, Pediococcus and Steptococcus is very good to use for dry matter 24 - 28 %. It will be necessary probiotic additive to desplace by chemicalRecommendable content of dry matter of whole maize plants is 28 - 32 %. The additive with bacterium Lactobacillus, Pediococcus and Steptococcus is very good to use for dry matter 24 - 28 %. It will be necessary probiotic additive to desplace by chemicala
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Optimalizace dopravy a skladování v zemědělském podniku</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Pěstování kukuřice a výroba kukuřičné siláže
ISBN
80-7157-411-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
46-47
Název nakladatele
MZLU
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—