Systémy hodnocení konzervovaných krmiv a účinnosti konzervačních přípravků v ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008738" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008738 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Systémy hodnocení konzervovaných krmiv a účinnosti konzervačních přípravků v ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o návrh VÚŽV pro NAZV, jehož cílem je vytvořit, ověřit a do praxe v ČR zavést systémy hodnocení konzervované píce a účinnosti konzervačních přípravků.
Název v anglickém jazyce
Systems of evaluation of preserved feedstuffs and operation of preserved preparations in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
It is proposal of research work for NAZV, which object is to make, attest and bring to practise systems of evaluation of preserved forage and effect of additive. It is proposal of research work for NAZV, which object is to make, attest and bring to practise systems of evaluation of preserved forage and effect of additive.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Optimalizace dopravy a skladování v zemědělském podniku</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Počet stran knihy
15
Název nakladatele
VÚŽV
Místo vydání
Praha-Uhříněves
Kód UT WoS knihy
—