Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Differences among three varieties of grass in mix with clover

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00009000" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00009000 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Differences among three varieties of grass in mix with clover

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kora, variety of grass (Festuca arundinacea Schreb.) and grass hybrids (Lolium multiflorum Lam. x Festuca arundinacea Schreb.), var. Perun, and (Lolium multiflorum Lam. x Festuca pratensis Schreb.), var Bečva - were used in mix with clover for testing. Grass var. Kora was the best palatable (P &lt; 0,05), var Perun had the best amount of dry matter yield (P &lt; 0,05) and var. Bečva had the best ensiling ability (P &lt;0,05).

  • Název v anglickém jazyce

    Differences among three varieties of grass in mix with clover

  • Popis výsledku anglicky

    Kora, variety of grass (Festuca arundinacea Schreb.) and grass hybrids (Lolium multiflorum Lam. x Festuca arundinacea Schreb.), var. Perun, and (Lolium multiflorum Lam. x Festuca pratensis Schreb.), var Bečva - were used in mix with clover for testing. Grass var. Kora was the best palatable (P &lt; 0,05), var Perun had the best amount of dry matter yield (P &lt; 0,05) and var. Bečva had the best ensiling ability (P &lt;0,05).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ME%20194" target="_blank" >ME 194: Hodnocení energie a bílkovin v konzervovaných pícninách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník referátov z 9. medzinárodného sympózia Konzervovanie objemových krmív

  • ISBN

    80-88872-10-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    63-64

  • Název nakladatele

    VÚŽV

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    6. 9. 1999

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku