Pasírovací zařízení s aktivními prvky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995724" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995724 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pasírovací zařízení s aktivními prvky
Popis výsledku v původním jazyce
Pasírovací zařízení s aktivními prvky
Název v anglickém jazyce
Utilisation of apple press cake in foods
Popis výsledku anglicky
Utilisation of apple press cake in foodsUtilisation of apple press cake in foods
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1025" target="_blank" >QE1025: Využití jablečných výlisků v potravinářství</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
PUV 2004-15521
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
15. 7. 2004
Název vlastníka
příjemci
Způsob využití
—
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence