Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pasírovací zařízení s aktivními prvky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995724" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995724 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pasírovací zařízení s aktivními prvky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pasírovací zařízení s aktivními prvky

  • Název v anglickém jazyce

    Utilisation of apple press cake in foods

  • Popis výsledku anglicky

    Utilisation of apple press cake in foodsUtilisation of apple press cake in foods

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QE1025" target="_blank" >QE1025: Využití jablečných výlisků v potravinářství</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    PUV 2004-15521

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

    15. 7. 2004

  • Název vlastníka

    příjemci

  • Způsob využití

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence