Nové technologie konzervace potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008348" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008348 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nové technologie konzervace potravin
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci přednášky byly presentovány technologie, které jsou předmětem řešení projektu NovelQ. Pozornost byla věnována vysokotlaké pasteraci, vysokonapěťovým pulzům a chladné plazmě.
Název v anglickém jazyce
New preservation technologies of foods
Popis výsledku anglicky
The lecture presented technologies that are subject of the research project NovelQ. The attention was devoted to the high pressure pasteurisation, high voltage pulses and cold plasma.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Procesní a zpracovatelská technika 2007, Fakulta strojní ČVUT na CD
ISBN
978-80-01-03882-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
67
Strana od-do
1-67
Název nakladatele
Strojní fakulta ČVUT Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—