Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nové technologie konzervace potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008348" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008348 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nové technologie konzervace potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V rámci přednášky byly presentovány technologie, které jsou předmětem řešení projektu NovelQ. Pozornost byla věnována vysokotlaké pasteraci, vysokonapěťovým pulzům a chladné plazmě.

  • Název v anglickém jazyce

    New preservation technologies of foods

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture presented technologies that are subject of the research project NovelQ. The attention was devoted to the high pressure pasteurisation, high voltage pulses and cold plasma.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    R - Projekt Ramcoveho programu EK

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Procesní a zpracovatelská technika 2007, Fakulta strojní ČVUT na CD

  • ISBN

    978-80-01-03882-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    67

  • Strana od-do

    1-67

  • Název nakladatele

    Strojní fakulta ČVUT Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku