Funkční vzorek zařízení na ošetření sypkých potravin suchým teplem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008887" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008887 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Funkční vzorek zařízení na ošetření sypkých potravin suchým teplem
Popis výsledku v původním jazyce
Funkční vzorek zařízení na ošetření sypkých potravin suchým teplem se vyznačuje zpevněnou konstrukcí míchacího zařízení, regulací otáček míchacího zařízení a teplot v plášti zařízení a odtahovém komíně. Zařízení je nově vybaveno uzavřeným cirkulačním okruhem a kondenzátorem a zařízením k zachycování a odvodu kondenzátu.
Název v anglickém jazyce
Functional pilot equipment for dry heat treatment of powder foods
Popis výsledku anglicky
Functional pilot equipment for dry heat treatment of powder foods exhibit more durable construction of mixer, rotational speed control and temperatures in heating jacket and chimney. Pilot unit is newly equipped with closed circulation and condenser andequipment for condensed fluid trap and drainage.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G46047" target="_blank" >1G46047: Metody tepelné konzervace partikulárních potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů