Predikce průměrného součinitele přestupu tepla při vložení modelových potravin do svislé obchodní vitríny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000239" target="_blank" >RIV/00027022:_____/08:9P000239 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/68407700:21220/08:00156846
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Prediction of the average surface heat transfer coefficient after placing the model foodstuffs into the vertical display cabinet
Popis výsledku v původním jazyce
The paper deals with average surface heat transfer coefficients after placing the model of food into the vertical display cabinet.
Název v anglickém jazyce
Prediction of the average surface heat transfer coefficient after placing the model foodstuffs into the vertical display cabinet
Popis výsledku anglicky
The paper deals with average surface heat transfer coefficients after placing the model of food into the vertical display cabinet.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
26
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000257233100006
EID výsledku v databázi Scopus
—