Final results of a study of daily gliadin intake (In M.Stern, Proceedings of 23th Meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, 25 .- 27 September, Barcelona, Spain, Verlag Wissenschafliche Scripten , Zwickau, 83 - 86,ISBN:978-3-937524-75-7
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000088" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000088 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Final results of a study of daily gliadin intake (In M.Stern, Proceedings of 23th Meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, 25 .- 27 September, Barcelona, Spain, Verlag Wissenschafliche Scripten , Zwickau, 83 - 86,ISBN:978-3-937524-75-7
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the study was the monitoring of true gliadin intake of patients suffering from celiac disease. The monitoring started in the year 2005 and finished in spring 2008. The selection of patients, including adults and children, was done in cooperation with the coeliac society. The final number of patients was 14 persons. The contribution concludes the most interesting results and final results of monitoring.
Název v anglickém jazyce
Final results of a study of daily gliadin intake (In M.Stern, Proceedings of 23th Meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, 25 .- 27 September, Barcelona, Spain, Verlag Wissenschafliche Scripten , Zwickau, 83 - 86,ISBN:978-3-937524-75-7
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was the monitoring of true gliadin intake of patients suffering from celiac disease. The monitoring started in the year 2005 and finished in spring 2008. The selection of patients, including adults and children, was done in cooperation with the coeliac society. The final number of patients was 14 persons. The contribution concludes the most interesting results and final results of monitoring.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Hodnocení bezpečnosti potravin pro bezlepkovou dietu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů