Encapsulation of probiotic microorganisms in biopolymeric submicron fibers by centrifugal spinning
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000366" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000366 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.omicsonline.org/2157-7110/2157-7110_S1.008_008.pdf" target="_blank" >http://www.omicsonline.org/2157-7110/2157-7110_S1.008_008.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Encapsulation of probiotic microorganisms in biopolymeric submicron fibers by centrifugal spinning
Popis výsledku v původním jazyce
Poster: OMNIC International Conference and exhibition on Probiotics, November 19-21, 2012. Hilton San Antonio Airport, USA. J Food Process Technol 2012, 3 (10): 97. ISSN: 2157-7110.
Název v anglickém jazyce
Encapsulation of probiotic microorganisms in biopolymeric submicron fibers by centrifugal spinning
Popis výsledku anglicky
Poster: OMNIC International Conference and exhibition on Probiotics, November 19-21, 2012. Hilton San Antonio Airport, USA. J Food Process Technol 2012, 3 (10): 97. ISSN: 2157-7110.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: Nové metody pro výrobu, kontrolu kvality a účinků probiotických potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů