Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chléb s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F14%3A00000531" target="_blank" >RIV/00027022:_____/14:00000531 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Chléb s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 12. 12. 2014 bylo v rámci řešeného výzkumného úkolu QJ1210257 provedeno ověření technologického postupu(ověřená technologie) výroby tří typů chlebů s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

  • Název v anglickém jazyce

    Bread containing 80% barley flour with different maturation time.

  • Popis výsledku anglicky

    On 12 12. 2014 was within the research project QJ1210257 was carry out a verification of the technological process (proven technology) production of three types of bread containing 80% barley flour with different maturation time

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210257" target="_blank" >QJ1210257: Zlepšení nutričních, dietetických a senzorických vlastností tuzemských, zejména alternativních a maloobjemových, obilovin a jejich mlýnských produktů technologickými postupy s využitím fermentačních účinků bakterií mléčného kvašení</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    OT 340

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o využití výsledků výzkumu IREKS ENZYMA s.r.o. , IČ 15527212,se sídlem Kšírova 257, 619 00 Brno a Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., se sídlem Radiová 7, 102 31 Praha 10

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení obratu o 0,5 %.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    00027022

  • Název vlastníka

    VÚPP, v.v.i.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem