Detekce glutenu v potravinách, nová legislativní opatření. Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000038" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000038 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.cas.cz/sd/novinky/oblast-II/" target="_blank" >http://www.cas.cz/sd/novinky/oblast-II/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Detekce glutenu v potravinách, nová legislativní opatření. Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha Souhrn současně platné legislativy v oblasti značení potravin a dopad preventivního označování obsahu alergenů v praxi.
Název v anglickém jazyce
The detection of gluten in foods, new legislative measures.
Popis výsledku anglicky
The overview of current legislation on food labeling, and the impact of precautionary labelling of allergens in practice.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů