Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000072" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/" target="_blank" >https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Obsahem přednášky byla tématika využití odpadů z cibule kuchyňské jako zdroje antioxidantů v masných výrobcích.
Název v anglickém jazyce
Waste products of kitchen onion as a source of antioxidants in meat products
Popis výsledku anglicky
The lecture was focused on the use of onion kitchen waste as a source of antioxidants in meat products.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů