Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000072" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000072 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/" target="_blank" >https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obsahem přednášky byla tématika využití odpadů z cibule kuchyňské jako zdroje antioxidantů v masných výrobcích.

  • Název v anglickém jazyce

    Waste products of kitchen onion as a source of antioxidants in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture was focused on the use of onion kitchen waste as a source of antioxidants in meat products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů