Cukry v potravinách - máme se jich bát?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F19%3AN0000016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/19:N0000016 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/20:989 RIV/00027022:_____/20:990
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cukry v potravinách - máme se jich bát?
Popis výsledku v původním jazyce
Cukry v potravinách – máme se jich bát? Přednáška pro studenty, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, VÚPP Praha.
Název v anglickém jazyce
Sugar in food - is there a reason to be afraid of?
Popis výsledku anglicky
Sugar in food - is there a reason to be afraid of? Lecture for students and public, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, Food Research Institute Prague.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů