Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Cukry v potravinách - máme se jich bát?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F19%3AN0000016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/19:N0000016 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/20:989 RIV/00027022:_____/20:990

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Cukry v potravinách - máme se jich bát?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cukry v potravinách – máme se jich bát? Přednáška pro studenty, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, VÚPP Praha.

  • Název v anglickém jazyce

    Sugar in food - is there a reason to be afraid of?

  • Popis výsledku anglicky

    Sugar in food - is there a reason to be afraid of? Lecture for students and public, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, Food Research Institute Prague.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů