XLIX. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A1002" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:1002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLIX. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Pořádání mezinárodní konference, spolupořadateli jsou VŠCHT a ČSCH
Název v anglickém jazyce
XLIX. Symposium on New Directions of Food Production and Evaluation
Popis výsledku anglicky
Food Research Institute Prague is co-organizing together with University of Chemistry and Technology, Prague and Czech Chemical Society
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
100
Počet zahraničních účastníků
3
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce