Workshop o monitorování trhu ryb a rybích výrobků v ČR, zdravotním benefitu a riziku, možnosti falšování ryb a světovém trendu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A1016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:1016 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop o monitorování trhu ryb a rybích výrobků v ČR, zdravotním benefitu a riziku, možnosti falšování ryb a světovém trendu
Popis výsledku v původním jazyce
Uspořádání workshopu zaměřeného na výskyt a dostupnost mořských a sladkovodních ryb, popř. rybích výrobků na trhu v ČR, přínos a riziko ryb pro spotřebitele a světové trendy v této oblasti.
Název v anglickém jazyce
Workshop about monitoring of fish and fish products on market in the Czech Republic, health benefits and risk, possibilities of fish adulteration and world trends.
Popis výsledku anglicky
Organization of a workshop focused on the occurrence and availability of marine and freshwater fish and fish products on the market in the Czech Republic, the benefits and risks of fish for consumers and world trends in this area.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
10608 - Biochemistry and molecular biology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910231" target="_blank" >QK1910231: Nové přístupy k průkazu falšování rybího masa pomocí genomové DNA</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
38
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce