Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vláknina a její vliv na naše zdraví

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1167" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1167 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://potravinyprotebe.cz/konference-2021" target="_blank" >https://potravinyprotebe.cz/konference-2021</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vláknina a její vliv na naše zdraví

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška v rámci konference SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ - Střevní mikrobiom, s názvem Vláknina a její vliv na naše zdraví. 30.9.2021 Národní zemědělské muzeum, Praha.

  • Název v anglickém jazyce

    Dietary fiber and its effect on our health

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture "Dietary fiber and its effect on our health" on the conference Contemporary trends in special nutrition - Gut microbiome. 30.9.2021 Národní zemědělské muzeum, Praha.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů