Vláknina a její vliv na naše zdraví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1167" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1167 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://potravinyprotebe.cz/konference-2021" target="_blank" >https://potravinyprotebe.cz/konference-2021</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vláknina a její vliv na naše zdraví
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška v rámci konference SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ - Střevní mikrobiom, s názvem Vláknina a její vliv na naše zdraví. 30.9.2021 Národní zemědělské muzeum, Praha.
Název v anglickém jazyce
Dietary fiber and its effect on our health
Popis výsledku anglicky
Lecture "Dietary fiber and its effect on our health" on the conference Contemporary trends in special nutrition - Gut microbiome. 30.9.2021 Národní zemědělské muzeum, Praha.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů