Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food Allergies and Intolerances: A Review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1170" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1170 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11110/21:10434205

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=151_2020-CJFS" target="_blank" >https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=151_2020-CJFS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/151/2020-CJFS" target="_blank" >10.17221/151/2020-CJFS</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food Allergies and Intolerances: A Review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In recent years, food allergies and intolerances have had a growing presence in the population. This maybe due to either genetic predisposition or allergy that develops later in life. In addition, an increase in the recorded casescan also be caused by improved diagnostic and detection methods and discovering new allergens. The article providesan overview of the most common food allergies and intolerances and their symptoms.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Allergies and Intolerances: A Review

  • Popis výsledku anglicky

    In recent years, food allergies and intolerances have had a growing presence in the population. This maybe due to either genetic predisposition or allergy that develops later in life. In addition, an increase in the recorded casescan also be caused by improved diagnostic and detection methods and discovering new allergens. The article providesan overview of the most common food allergies and intolerances and their symptoms.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

    1805-9317

  • Svazek periodika

    39

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    329-339

  • Kód UT WoS článku

    000709799800001

  • EID výsledku v databázi Scopus