Food Allergies and Intolerances: A Review
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1170" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1170 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216208:11110/21:10434205
Výsledek na webu
<a href="https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=151_2020-CJFS" target="_blank" >https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=151_2020-CJFS</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.17221/151/2020-CJFS" target="_blank" >10.17221/151/2020-CJFS</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food Allergies and Intolerances: A Review
Popis výsledku v původním jazyce
In recent years, food allergies and intolerances have had a growing presence in the population. This maybe due to either genetic predisposition or allergy that develops later in life. In addition, an increase in the recorded casescan also be caused by improved diagnostic and detection methods and discovering new allergens. The article providesan overview of the most common food allergies and intolerances and their symptoms.
Název v anglickém jazyce
Food Allergies and Intolerances: A Review
Popis výsledku anglicky
In recent years, food allergies and intolerances have had a growing presence in the population. This maybe due to either genetic predisposition or allergy that develops later in life. In addition, an increase in the recorded casescan also be caused by improved diagnostic and detection methods and discovering new allergens. The article providesan overview of the most common food allergies and intolerances and their symptoms.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
1805-9317
Svazek periodika
39
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
329-339
Kód UT WoS článku
000709799800001
EID výsledku v databázi Scopus
—