Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000035" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000035 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.
Popis výsledku v původním jazyce
Pro Národní databázi potravin byla připravena a hodnocena z hlediska nutričního obsahu modelová receptura podle metodiky EuroFIR. Byl hodnocen připravený ovocný protlak.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of the model recipe according to the EuroFIR methodology for the National Food Database. Documentation of preparation and nutritional evaluation of fruit puree. Report on the fulfillment of order No. 82/1/22/1010.
Popis výsledku anglicky
For the National Food Database, a model recipe was prepared and evaluated in terms of nutritional content according to the EuroFIR methodology. The prepared fruit puree was evaluated.
Klasifikace
Druh
V<sub>utaj</sub> - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace
CEP obor
—
OECD FORD obor
10620 - Other biological topics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
17
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
ÚZEI
Verze
—