Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000035" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000035 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pro Národní databázi potravin byla připravena a hodnocena z hlediska nutričního obsahu modelová receptura podle metodiky EuroFIR. Byl hodnocen připravený ovocný protlak.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of the model recipe according to the EuroFIR methodology for the National Food Database. Documentation of preparation and nutritional evaluation of fruit puree. Report on the fulfillment of order No. 82/1/22/1010.

  • Popis výsledku anglicky

    For the National Food Database, a model recipe was prepared and evaluated in terms of nutritional content according to the EuroFIR methodology. The prepared fruit puree was evaluated.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>utaj</sub> - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10620 - Other biological topics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    17

  • Místo vydání

    Praha

  • Název nakladatele resp. objednatele

    ÚZEI

  • Verze