50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000063" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000063 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz2" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz2</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
organizování Sympozia o nových směrech výroby a hodnocení potravin, přednášky, postery
Název v anglickém jazyce
50th Symposium on new trends in food production and evaluation
Popis výsledku anglicky
organizing a Symposium on new trends in food production and evaluation, lectures, posters
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
69
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce