Bezlepkové potraviny a pokrmy v běžném životě celiaka 1
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000073" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepkové potraviny a pokrmy v běžném životě celiaka 1
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o prezentaci, která popisuje současný stav v oblasti bezlepkových potravin a pokrmů, jejich sortiment, označování a kvalitu z pohledu výživy. Prezentace byla přednesena na akci: Pražské podzimní gastroenterologické dny 2023, 14. – 15.11.2023, Clarion Congress Hotel Praha
Název v anglickém jazyce
Gluten-free foods and dishes in the everyday life of a celiacs 1
Popis výsledku anglicky
Presentation describes the current situation in the field of gluten-free foods and dishes, their assortment, labeling and quality from the point of view of nutrition. The presentation was given at the event: Prague Autumn Gastroenterology Days 2023, 14.-15.11.2023, Clarion Congress Hotel Prague
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů