Těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin a bez cukru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000093" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000093 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61989100:27230/19:10242263
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin a bez cukru
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká receptury na těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin, bez cukru, bez lepku (pohanková mouka), bez mléka (je použitý rostlinný nápoj) a bez použití vejce. Jako sladidlo je využitý xylitol a homogenát violky vonné. Výrobek je čistě rostlinný a vytvořený v rámci programu reformulací.
Název v anglickém jazyce
Pancake dough with an increased amount of plant protein and without sugar
Popis výsledku anglicky
The technical solution concerns on a pancake dough recipe with an increased amount of vegetable protein, without sugar, without gluten (buckwheat flour), without milk (a plant drink is used) and without the use of eggs. Xylitol and violet homogenate are used as sweeteners. The product is purely plant-based and created as part of a reformulation program.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
37291
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence