Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin a bez cukru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000093" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000093 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61989100:27230/19:10242263

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/webapp/!resdb.pta.frm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin a bez cukru

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká receptury na těsto na lívance se zvýšeným množstvím rostlinných bílkovin, bez cukru, bez lepku (pohanková mouka), bez mléka (je použitý rostlinný nápoj) a bez použití vejce. Jako sladidlo je využitý xylitol a homogenát violky vonné. Výrobek je čistě rostlinný a vytvořený v rámci programu reformulací.

  • Název v anglickém jazyce

    Pancake dough with an increased amount of plant protein and without sugar

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution concerns on a pancake dough recipe with an increased amount of vegetable protein, without sugar, without gluten (buckwheat flour), without milk (a plant drink is used) and without the use of eggs. Xylitol and violet homogenate are used as sweeteners. The product is purely plant-based and created as part of a reformulation program.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    37291

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence