Bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a nižším obsahem cukru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000050" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a nižším obsahem cukru
Popis výsledku v původním jazyce
Funkční vzorek nabízí recepturu na bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a sníženým obsahem cukru.
Název v anglickém jazyce
Gluten-free cookies without flour, with fiber and lower sugar content
Popis výsledku anglicky
The technical solution is focused on the recipe for gluten-free cookies without flour, with fiber and a lower sugar content.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Dokument k funkčnímu vzorku, červenec 2024
Číselná identifikace
—
Technické parametry
potravinářský výrobek
Ekonomické parametry
v nabídce
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
00027022
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—