Kvasíme zeleninu, fermentace krok za krokem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000059 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/24:N0000093
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvasíme zeleninu, fermentace krok za krokem
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop proběhl 6. 10 .2024 v Muzeu Říčany a byl zaměřen na fermentaci různých druhů zeleniny s praktickou ukázkou.
Název v anglickém jazyce
We ferment vegetables, fermentation step by step.
Popis výsledku anglicky
The workshop took place on October 6, 2024 in the Říčany Museum and was focused on the fermentation of various types of vegetables with a practical demonstration
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Muzeum Říčany
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
20
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce