VYUŽITÍ ELEKTROCHEMICKY AKTIVOVANÉ VODY PŘI DEZINFEKCI STÁJOVÝCH OBJEKTŮ PRO CHOV KUŘAT NA MASO
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027031%3A_____%2F11%3A2R000339" target="_blank" >RIV/00027031:_____/11:2R000339 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
VYUŽITÍ ELEKTROCHEMICKY AKTIVOVANÉ VODY PŘI DEZINFEKCI STÁJOVÝCH OBJEKTŮ PRO CHOV KUŘAT NA MASO
Popis výsledku v původním jazyce
Metodika poskytuje chovatelům drůbeže a dalším zájemcům ze zemědělské praxe informace o postupu preventivní dezinfekce stájových objektů pro chov kuřat na maso s využitím produktu technologie ECA, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK. Součástí metodiky jsou i základní informace o zařízení Envirolyte?, které produkty technologie ECA vyrábí a ekonomické zhodnoceni využití elektrochemicky aktivované vody při dezinfekci výkrmové haly s projektovanou kapacitou 47 880 ks kuřat chovaných na maso.
Název v anglickém jazyce
ELECTROCHEMICALLY ACTIVATED WATER USE FOR DISINFECTION OF CHICKENS KEPT FOR MEAT HOUSES
Popis výsledku anglicky
The methodology contains the description of preventive disinfection procedure by electrolyzed water (product of Electro Chemical Activation) for the poultry breeders and other parties from an agricultural practice. Part of the methodology are basic information about Envirolyte water disinfecting systems products and the economic evaluation of electrochemically activated water for disinfection of the fattening halls for 47.880 chickens kept for meat.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH92195" target="_blank" >QH92195: Využití vybraných nanotechnologií pro návrhy a ověření nejlepších dostupných technik (BAT) v zemědělské činnosti</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Certifikovaná metodika QH92195/1
Číslo předpisu
76/2002 Sb.
Technické parametry
Osvědčení č. 10/2011
Ekonomické parametry
Úspory nákladů na spotřebu konvenčních desinfekčních prostředků ve výši 4,2 mil. Kč ročně.
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo zemědělství ČR Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny Odbor bezpečnosti potravin Těšnov 17, 117 05 Praha 1
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů