Identification by ELISA of poultry, horse, kangaroo, and rat muscle specific proteins in heat-processed products.Využití ELISA metody k rozlišení specifických proteinů drůbeží, koňské, klokaní a potkaní svaloviny v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F00%3A70000118" target="_blank" >RIV/00027162:_____/00:70000118 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification by ELISA of poultry, horse, kangaroo, and rat muscle specific proteins in heat-processed products.Využití ELISA metody k rozlišení specifických proteinů drůbeží, koňské, klokaní a potkaní svaloviny v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Popis výsledku v původním jazyce
Indirect competitive ELISA for specific identification of heat-processed poultry, horse, kangaroo, and rat muscular tissue has been developed. The ELISA is based on the use of species-specific polyclonal antibodies prepared by immunisation of rabbits with heat-stable antigens extracted from muscular tissue.
Název v anglickém jazyce
Identification by ELISA of poultry, horse, kangaroo, and rat muscle specific proteins in heat-processed products.Využití ELISA metody k rozlišení specifických proteinů drůbeží, koňské, klokaní a potkaní svaloviny v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Popis výsledku anglicky
Indirect competitive ELISA for specific identification of heat-processed poultry, horse, kangaroo, and rat muscular tissue has been developed. The ELISA is based on the use of species-specific polyclonal antibodies prepared by immunisation of rabbits with heat-stable antigens extracted from muscular tissue.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7145" target="_blank" >EP7145: Vypracování metod pro posuzování potravin živočišného původu z hlediska jejich falšování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Veterinární Medicína
ISSN
0375-8427
e-ISSN
—
Svazek periodika
45
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—