Zhodnocení prevalence Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis ve vzorcích sýru z Recka a CR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F04%3A01%3A_2863" target="_blank" >RIV/00027162:_____/04:01:_2863 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/04:01:_2863 RIV/62157124:_____/04:01:_2863
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis prevalence in cheese samples from Greece and Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis prevalence in cheese samples from Greece and Czech Republic
Název v anglickém jazyce
Assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis prevalence in cheese samples from Greece and Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis prevalence in cheese samples from Greece and Czech Republic
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1191" target="_blank" >QD1191: Studium šíření původce paratuberkulózy a rozvoj diagnostických metod pro urychlení ozdravování infikovaných stád přežvýkavců v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
International Journal of Food Microbiology, accepted
ISSN
0168-1605
e-ISSN
—
Svazek periodika
2004
Číslo periodika v rámci svazku
03
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
13-15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—