Transformace legislativy a jakost syrového mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F99%3A00000046" target="_blank" >RIV/00027162:_____/99:00000046 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Transformace legislativy a jakost syrového mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita syrového mléka v prvovýrobě je v České republice velmi dobrá. Jeho mikrobiální kontaminace vzniká během sběru a transportu k mlékárenskému zpracování. Nadlimitní byl počet koliformních bakterií. Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes a Escherichia coli byly rovněž přítomny.
Název v anglickém jazyce
Transformation of the legislation and the quality of raw milk.
Popis výsledku anglicky
A quality of farmer raw milk is in Czech Republic very good. The microbial contamination is created during collection and transport of it to dairy processing. It vas noticed up-limited count of coliform bacteria. Staphylococcus aureus a Listeria monocytogenes a Escherichia coli was presented too.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—