Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Perspektivy sektoru potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F06%3A%230000037" target="_blank" >RIV/00027251:_____/06:#0000037 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Perspektivy sektoru potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Základním posláním potravinářského sektoru je zajišťování výživy v souladu se spotřebitelskou poptávkou. Prioritou v této oblasti jsou bezpečné potraviny a stále více se bude v budoucnu klást požadavek i na jejich kvalitu.

  • Název v anglickém jazyce

    Prospects of food sector

  • Popis výsledku anglicky

    Essential function of food sector is nutrition assurance according to consumer demand. Preference in this region is safe foodstuff and in future it will be increasingly posed claim to their quality as well.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Zemědělec

  • ISSN

    1211-3816

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    35

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    35

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus