Why is there a food waste in the catering sector?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F19%3AN0000075" target="_blank" >RIV/00027251:_____/19:N0000075 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Why is there a food waste in the catering sector?
Popis výsledku v původním jazyce
Poster made for the N8 AgriFood annual conference 2019: Creating solutions for a sustainable food system, York, United Kingdom, October 22 - 23 2019.
Název v anglickém jazyce
Why is there a food waste in the catering sector?
Popis výsledku anglicky
Poster made for the N8 AgriFood annual conference 2019: Creating solutions for a sustainable food system, York, United Kingdom, October 22 - 23 2019.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
50202 - Applied Economics, Econometrics
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů