Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00064173%3A_____%2F99%3A00000122" target="_blank" >RIV/00064173:_____/99:00000122 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Autoři uvádějí přehled zastoupení trans izomerů mastných kyselin v některých potravinách živočišného původu (máslo, sádlo) a v parciálně ztužených tucích, resp. potravinářských výrobcích, které je obsahují.
Název v anglickém jazyce
The Content of Trans Fatty Acids in Foods
Popis výsledku anglicky
The autors provide a review of trans fatty acids content in some foods of animal origin (butter, lard) and in particular hardened fats and products which contain them.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IZ3616" target="_blank" >IZ3616: Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách ,v lidském podkožním tuku, v plasmě a v mateřském mléce.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Metabolické dny - sborník prací vědeckého kongresu s mezinárodní účastí
ISBN
80-238-4117-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
MAIL, graf.studio s.r.o.
Místo vydání
Plzeň
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—