Výživa a imunita II. Složky výživy ve vztahu k imunitě.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00064203%3A_____%2F03%3A00000043" target="_blank" >RIV/00064203:_____/03:00000043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživa a imunita II. Složky výživy ve vztahu k imunitě.
Popis výsledku v původním jazyce
Článek je druhý v sérii článků o výživě a imunitě. Tato část pojednává o jednotlivých složkách výživy, jejich vlivu na imunitu, zvláště se věnuje těmto interakcím v oblasti cukrů, tuků, bílkovin a stopových prvků.
Název v anglickém jazyce
Nutrition and Immunity: Nutritional elements and Immunity.
Popis výsledku anglicky
The manuscript is the second from the series dealing with the interaction of the nutrition and immunity. This part summarises the influence of the basic components of the nutrition, carbohydrates, proteins, lipids and essential elements, on t
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EC - Imunologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Svazek periodika
6
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
217-221
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—