Úvod do klinické výživy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11110%2F09%3A4923" target="_blank" >RIV/00216208:11110/09:4923 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00064165:_____/09:4923
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Úvod do klinické výživy
Popis výsledku v původním jazyce
Souhrn: základní pojmy v oblasti klinické výživy, shrnutí problematiky malnutrice a nutriční podpory.
Název v anglickém jazyce
Introduction to clinical nutrition
Popis výsledku anglicky
Summary: basic terms in clinical nutrition, summary of problems of malnutrition and nutritional support.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Enterální a parenterální výživa
ISBN
978-80-204-2070-1
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Počet stran knihy
140
Název nakladatele
Mladá fronta
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—