Antimutagenní efekt resveratrolu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11120%2F05%3A00009535" target="_blank" >RIV/00216208:11120/05:00009535 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antimutagenic effect of Resveratrol
Popis výsledku v původním jazyce
The antimutagenic effect of the plant phytoallexin resveratrol on the mutagenic activity of three mutagens and carcinogens AFB1, IQ and MNU using the Ames test and the micronucleus test was proved.
Název v anglickém jazyce
Antimutagenic effect of Resveratrol
Popis výsledku anglicky
The antimutagenic effect of the plant phytoallexin resveratrol on the mutagenic activity of three mutagens and carcinogens AFB1, IQ and MNU using the Ames test and the micronucleus test was proved.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
23
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
202-208
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—