Přehled složení mastných kyselin v rostlinných tucích a olejích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11120%2F99%3A00000121" target="_blank" >RIV/00216208:11120/99:00000121 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přehled složení mastných kyselin v rostlinných tucích a olejích
Popis výsledku v původním jazyce
Autoři předkládají stručný přehled zastoupení saturovaných, monoenových a polyenových mastných kyselin v široké paletě přírodních rostlinných olejů a tuků.
Název v anglickém jazyce
Review of the Content of Fatty Acids in Fats and Oils from Vegetable Sources
Popis výsledku anglicky
The autors provide a brief review of saturated, monounsaturated and polyunsaturated fatty acids content in a wide range of natural oils and fats from vegetable sources.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Svazek periodika
2
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—