Základní složky výživy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11140%2F08%3A00104019" target="_blank" >RIV/00216208:11140/08:00104019 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00669806:_____/08:00002029
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základní složky výživy
Popis výsledku v původním jazyce
Živiny (proteiny, lipidy, sacharidy, vitamíny a minerální látky), jejich klasifikace, zdroje, potřeba, projevy deficitů, fyziologický význam v organismu.
Název v anglickém jazyce
Essential components of nutrition
Popis výsledku anglicky
Nutrients: Proteins, lipids, carbohydrates, vitamines and minerals. Their sources in diet, needs, clinical symptoms of deficiency, physiological meaning for organism.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
FP - Ostatní lékařské obory
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Klinická dietologie
ISBN
978-80-247-2256-6
Počet stran výsledku
19
Strana od-do
—
Počet stran knihy
381
Název nakladatele
Grada
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—