Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Wheat-dependent exercise-induced anaphylaxis: Pros and cons of recombinant ?-5gliadin and glutenins, or their epitope peptides, in diagnosis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11140%2F12%3A10123224" target="_blank" >RIV/00216208:11140/12:10123224 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2012.04050.x" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2012.04050.x</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2012.04050.x" target="_blank" >10.1111/j.1365-2222.2012.04050.x</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Wheat-dependent exercise-induced anaphylaxis: Pros and cons of recombinant ?-5gliadin and glutenins, or their epitope peptides, in diagnosis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wheat can trigger adverse reactions, most often presenting as IgE-mediated food hypersensitivity or T-cell mediated gluten enteropathy - coeliac disease. IgE-mediated hypersensitivity reactions manifest as a traditional food allergy as wheat-dependent exercise-induced anaphylaxis (WDEIA) - when gluten intake is followed by exercise or occupational (baker's) asthma and rhinitis.

  • Název v anglickém jazyce

    Wheat-dependent exercise-induced anaphylaxis: Pros and cons of recombinant ?-5gliadin and glutenins, or their epitope peptides, in diagnosis

  • Popis výsledku anglicky

    Wheat can trigger adverse reactions, most often presenting as IgE-mediated food hypersensitivity or T-cell mediated gluten enteropathy - coeliac disease. IgE-mediated hypersensitivity reactions manifest as a traditional food allergy as wheat-dependent exercise-induced anaphylaxis (WDEIA) - when gluten intake is followed by exercise or occupational (baker's) asthma and rhinitis.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    FN - Epidemiologie, infekční nemoci a klinická imunologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů