Amarant - uplatnění v evropských podmínkách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F01%3A00102130" target="_blank" >RIV/00216208:11150/01:00102130 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Amarant - uplatnění v evropských podmínkách
Popis výsledku v původním jazyce
Amarant - nutriční obohacení potravin o velmi hodnotnou bílkovinu, minerály, vlákninu, tuk s nenasycenými mastnými kyselinami a skvalenem.
Název v anglickém jazyce
Amaranth - Implementation of the European Research Area
Popis výsledku anglicky
Amaranth - nutritional enrichment of foods by high quality protein, a lot of minerals, fibre, oil with non-saturated fat acid and squalene.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FB-C3%2F10" target="_blank" >FB-C3/10: Frakcionace amaranthu a využití jeho aktivně zušlechtěných složek ke zlepšení výživy a zdraví populace.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Hradec Králové
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
60
Počet zahraničních účastníků
6
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce