Potvrzení asociace mezi vysokými hodnotami specifických IgE na potravinové alergeny a atopickým ekzémem u kojenců: mezinárodní studie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F08%3A00106864" target="_blank" >RIV/00216208:11150/08:00106864 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Confirmation of the association between high levels of immunoglobulin E food sensitization and eczema in infancy: an international study
Popis výsledku v původním jazyce
In eczematous infants, the earlier the age of onset, and the greater the severity of eczema, the greater the frequency of associated high levels of iGe-FS.
Název v anglickém jazyce
Confirmation of the association between high levels of immunoglobulin E food sensitization and eczema in infancy: an international study
Popis výsledku anglicky
In eczematous infants, the earlier the age of onset, and the greater the severity of eczema, the greater the frequency of associated high levels of iGe-FS.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FG - Pediatrie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Clinical and Experimental Allergy
ISSN
0954-7894
e-ISSN
—
Svazek periodika
38
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000252533300017
EID výsledku v databázi Scopus
—