Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Free radical-scavenging, antioxidant and immunostimulating effects of a licorice infusion (Glycyrrhiza glabra L.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F10%3A10084231" target="_blank" >RIV/00216208:11150/10:10084231 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11160/10:00300523 RIV/00179906:_____/10:10084231

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Free radical-scavenging, antioxidant and immunostimulating effects of a licorice infusion (Glycyrrhiza glabra L.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    TLiquiritin (1) and glycyrrhizin (2) determined in licorice infusion (LI) showed negligible effects on scavenged superoxide radicals. They showed pro-oxidant effects in MPO-chlorinating system. The LI, 1 and 2 showed no effects on the lymphocyte cells.

  • Název v anglickém jazyce

    Free radical-scavenging, antioxidant and immunostimulating effects of a licorice infusion (Glycyrrhiza glabra L.)

  • Popis výsledku anglicky

    TLiquiritin (1) and glycyrrhizin (2) determined in licorice infusion (LI) showed negligible effects on scavenged superoxide radicals. They showed pro-oxidant effects in MPO-chlorinating system. The LI, 1 and 2 showed no effects on the lymphocyte cells.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FR - Farmakologie a lékárnická chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    122

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000278357700007

  • EID výsledku v databázi Scopus