Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food allergy in patients suffering from atopic dermatitis - association with concomitant allergic diseases

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F15%3A10314216" target="_blank" >RIV/00216208:11150/15:10314216 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/15:10314216

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.914470" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.914470</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2014.914470" target="_blank" >10.1080/09540105.2014.914470</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food allergy in patients suffering from atopic dermatitis - association with concomitant allergic diseases

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A few reports demonstrate the relationship between food allergy in atopic dermatitis patients and other allergic diseases and parameters. The objective of this study is to evaluate if some food allergens has the relationship to the occurrence of other atopic diseases and parameters. The following parameters were examined: food allergy to wheat flour, cow milk, egg, peanuts and soy; the occurrence of asthma bronchiale and rhinitis; duration of atopic dermatitis; family history; pollen allergy and onset of atopic dermatitis.

  • Název v anglickém jazyce

    Food allergy in patients suffering from atopic dermatitis - association with concomitant allergic diseases

  • Popis výsledku anglicky

    A few reports demonstrate the relationship between food allergy in atopic dermatitis patients and other allergic diseases and parameters. The objective of this study is to evaluate if some food allergens has the relationship to the occurrence of other atopic diseases and parameters. The following parameters were examined: food allergy to wheat flour, cow milk, egg, peanuts and soy; the occurrence of asthma bronchiale and rhinitis; duration of atopic dermatitis; family history; pollen allergy and onset of atopic dermatitis.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FO - Dermatovenerologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    26

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    325-339

  • Kód UT WoS článku

    000349675300003

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84923505054